Post by prasmarsuxipo on Feb 6, 2022 5:00:13 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Soccer Super Star ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Soccer Super Star IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мод багатьох примогем ▞▞▞
▞▞▞ Soccer Super Star 2022 version ▞▞▞
Так скільки грамів піску в моєму черевику ой, а гра ще не грала. Виглядає добре, до речі, чому футбол, а не футбол. Повертаючись до того, що багато людей у моєму взутті, не знаючи, чи є в моєму взутті люди чи пісок.
Ігрові види спорту Super Star - ROZETKA
Дуже багато реклами
Чесно кажучи, чудовий додаток. Єдине, кількість реклами. Це зводить мене з розуму! Якщо ви програєте, 30-секундна реклама. Якщо ви хочете перемотати назад, 50 секунд оголошення. Це справді нервує. У мене є лише один хак для цієї проблеми з рекламою. Вимкніть WiFi під час гри. Відображатиметься кілька оголошень, але через деякий час вони перестають відображатися. Використовуйте цей хак, він працює. Іншими словами, дуже весела гра.
Ну гра добра, але я хочу, щоб був екстрім чуть рялестичне але серівно гра крута
Soccer Super Star - सॉकर खेलकूद mmm
Pro Evolution Soccer - Вікіпедія
Гра мені нравиться
Це чудова гра, за винятком того, що її щохвилини перериває додавання, як я знаю, що саме так ви заробляєте гроші, але це до точки, коли ви не можете закінчити рівень, не подивившись 2 додавання або більше, наприклад, дайте нам шанс зіграти та насолоджуйтеся грою трохи більше
Відеоігри 2012
Soccer Super Star Sports rlux
Так багато реклами, тому грати в пекло
Реклама, реклама та безперервна реклама. 5 секунд до завершення рівня і 30 секунд реклами після кожного рівня. Не витрачай тут свій час, мій
Забагато реклами буде видалено
Єслтби були якієта нармальніє граки билиби хоть би што то
Оголошення для понад,
Чому ворог вкрав м'яч, а я програв у грі в іншій грі, ворог вкрав м'яч, нічого не втрачати, будь ласка, виправте це
Cooking Party : Food Fever Arcade mvlt
Чудова гра, але реклама після кожного рівня смішна
Гра топ я став краще грати
Прикольно!!!
PES 2012 Pro Evolution Soccer
Soccer Super Star اسپورٹس tqve
Ех Його графіка краща, ніж у його основного конкурента, і замість того, щоб чекати 24 години, щоб грати, немає обмежень, якщо ви можете миритися з 5-8 секундною рекламою кожен удар. Забагато авторів реклами.
Найгірший ігровий додаток Немає жодних функцій Будь ласка, не завантажуйте його Просто марна трата часу та Інтернету Ви будете дратуватися під час гри
Приемлемая ненапряжная
Бомба
Мені подобається гра, але це просто хлопчики, дівчата, в яких грають у футбол, а також вони є рекламою в середині матчу
Дуже прикольна гра
Круто але багато реклами тому 4 зірки
Насолоджуйтесь чудовим досвідом гри на ПК за допомогою програми MEMU App Player. Це потужний безкоштовний емулятор Android, який дозволяє
The good news is that it can be achieved in several ways and is super ... Perhaps, just perhaps, you may have a little rock star in the making in your home.
Ігрові види спорту Super Star в інтернет-магазині ROZETKA. Оперативна доставка ✈ Гарантія якості ☑ Найкраща ціна $
Гра просто то п рекомендую топʕっ•ᴥ•ʔっ
Поки що це дуже весело. Я перебуваю на 10 рівні, і в мене було лише, можливо, 2 оголошення. Це приємно для зміни.
Soccer Super Star Športne igre sibc
Ноо
Soccer Super Star - Bóng Đá Thể thao kksb
Soccer Super Star - Football 0.1.0 Завантажте APK для Android ...
2 зірки за кількість додавань у грі, інакше це хороша гра
Я ніколи не бачив таку гру, і це змусило мене насолодитися цим часом. Коли я граю в цю гру, ніби граю в справжній матч.
Зробіть безкоштовну версію для реклами
Ця гра мала б більше зірок, якби не було реклами, здавалося б, кожні 5 секунд. Це понад дратує. Я прошу когось включити опцію, щоб забрати рекламу за 99p або щось подібне, тому що це повністю руйнує гру.
Мех, гідна гра, але потрібні пенальті та штрафні
1 хвилина гри на кожні 4 хвилини реклами. буквально.
Постійно реклама,ще й на російській
Занадто багато додає більше ніж на 25-30 секунд у грі
Хочу грати далі, хочу оновлення! Зараз.
Soccer Super Star Sports hsqg
Гарна гра, але така нудна, я пропоную всім вам завантажити цю гру, не слухайте всі відгуки про неї без додавання, і офлайн-гра я даю лише 3 оцінки, тому що це нудна гра, але важкий рівень настане після того, як ви досягнете 100 рівня.. .😊😊😊😊
У цю гру весело грати, тільки там багато реклами. Після кожної гри є реклама. Крім цього гра хороша.
Недобре, тому що, коли гравець падає у штрафних, він не дає жодної карти, і це добре 1 відсоток, а коли гравець йде, хтось кидає м'яч, суперник торкається його руки, але жодна карта погано 👎👎👎👎👎
1 реклама після кожного рівня. Кожен рівень займає близько 15 секунд, тому кількість реклами є дещо екстремальною. Відволікає від гри і зупиняється через 30 хвилин через це. Я розумію, що в ці ігри можна грати безкоштовно, і саме так вони заробляють гроші, але потрібен баланс. Оцінив би гру 4 початку.
Кількість реклами зашкалює. Просто неможливо грати. Жах.